Doktori képzéssel és doktorálással kapcsolatos ügyintézés

A jelöltek a képzésük során felmerülő problémákkal kapcsolatban segítséget kaphatnak a TTDT ügyintézőjétől és a KDI titkárától.

A beiratkozással és a PhD értékezés nyilvános vitájával kapcsolatban a TTDT ügyintézője tud segítséget nyújtani, míg bármilyen egyéb oktatási (pl. tárgyfelvétel, tárgyelfogadás) és fokozatszerzéssel kapcsolatos kérdésben a KDI titkárát kell megkeresni. Kérjük, hogy az ügyintézést e-mailben intézzék a hallgatók.

 

Elérhetőségek

  • Bessenyei Éva
  • ügyvivő-szakértő

 

  • Dr. Juhász László
  • KDI titkára

Frissítés dátuma: 2019.04.04.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.