Köszöntő

Kedves Látogatónk!

Köszöntöm a Kémia Tudományok Doktori Iskola honlapján!

A több, mint negyedszázados hagyománnyal rendelkező Kémia Doktori Iskola négy képzési programban  ̶  Reakciókinetika és katalízis; Koordinációs és analitikai kémia; Makromolekuláris és felületi kémia; Szénhidrátok kémiája és kémiai biológiája  ̶  várja a modern kémiai kutatások iránt érdeklődő hallgatókat. A Doktori Iskola által felvállalt és meghírdetett képzési és tudományos programok mindegyike jelentős és nemzetközileg is számontartott kutatások eredményeire épül.

A hallgatók, bekapcsolódva a többnyire széleskörű hazai és nemzetközi együttműködések keretében történő kutatásokba, lehetőséget kapnak arra is, hogy a kémiai ismereteken túlmenően a kémiához szorosan kapcsolódó tudományterületeken, mint például a biokémia, molekuláris biológia, gyógyszerészi- és orvosi kémia, elsajátítsák, illetve elmélyítsék a sikeres inter- és multidiszciplináris kutatásokhoz szükséges alapismereteket.

A Kémiai Intézet 2017-ben korszerűsített műszerparkjában rendelkezésre állnak a modern analitikai, szerkezeti és kinetikai vizsgálatokhoz ma már nélkülözhetetlen mérőberendezések.

 

Dr. Erdődiné Dr. Kövér Katalin

doktori iskola vezető

Frissítés dátuma: 2019.04.05.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.